Nyílt nap

Iskolánk 2015. november 18-án nyílt napot tartott, ahol a város és a környék végzős általános iskolás diákjai betekinthettek intézményünk életébe, megtekinthették tanműhelyeinket, szaktantermeinket.A korábbi évekhez képest lényegesen többen, mintegy 50 diák kereste fel iskolánkat. Oroszlányból, Bokodról, Szákszendről, Pusztavámról és Bicskéről is érkeztek érdeklődők.

Az érdeklődőket intézményünk pályaválasztási felelőse Molnár István tanár úr fogadta, aki röviden ismertette iskolánk történetét és elmondta milyen szakok indulnak a következő tanévben, illetve milyen változások lesznek 2016. szeptemberétől a szakképzésben. Erről olvasóink a Felvételi 2016/17 menüpont alatt tájékozódhatnak részletesen.

Az általános tájékoztató után az érdeklődőknek Nyírőné Szabó Éva tanárnő mutatta be a szociális ápolók és gondozók szaktantermeit (ágyazó és monitorozó terem). A tanműhelyek közül a forgácsoló műhelyt Szabó Zoltán tanár úr mutatta be, a hegesztőműhelyt pedig Takács Ferenc. A bátrabbak ki is próbálhatták az esztergálást és a hegesztést (persze tanári felügyelet mellett). A tanműhelyek után az iskola új CNC maró műhelyét Molnár István mutatta be, a CNC eszterga műhelyt pedig Geiszt József.

Délután 15:30-kor pályaválasztási szülői értekezletet tartottunk, ahol esz érdeklődőknek Grúber György igazgató mondta el a változásokat illetve a következő tanévre vonatkozó fontos információkat.

Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát, sok új élménnyel és tapasztalattal gazdagodott és mindenkit üdvözölhetünk szeptemberben, mint intézményünk új tanulóját!

Az eseményről készült képek a Facebook oldalunkon találhatók meg a Nyílt nap című albumban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

*