Ingyenes 300 órás nyelvi képzés

honlap2016. szeptember végétől a budapesti és vidéki szakképzési centrumokban lehetőség nyílik arra, hogy ingyenes nyelvi, informatikai és vállalatvezetési képzésen vegyenek részt az érdeklődők.
Így intézményünk is várja a képzés után érdeklődőket. A “Bővebben…’ gombra kattintva tájékozódhat a képzések tartalmáról, a belépési feltételekről, valamint elérhetőségeinket is megtalálja további kérdés esetén!
Általános tudnivalók a képzésről:

Óraszámok: 1008 óra (nappali képzés), illetve 504 óra (esti képzés), melyből

  • 60% idegen nyelv (angol vagy német),
  • 30% informatikai ismeretek,
  • 10% vállalatirányítási ismeretek.

Jelentkezési feltételek:

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője I. (OKJ 35 345 01)

A képzés ideje és munkarendje: 1 éves, nappali, esti felnőttoktatás
bemenet: alapfokú iskolai végzettség és bármilyen szakképesítés/szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is)

Kis- és középvállalkozások ügyvezetője II. (OKJ 55 345 01)

A képzés ideje és munkarendje: 1 éves, nappali, esti felnőttoktatás
bemenet: érettségi vagy szakközépiskolai érettségi végzettség és bármilyen /szakmai végzettség (ide értve a régi szakközépiskolákban az érettségi bizonyítvánnyal tanúsított szakmai végzettséget is), és B1 szintű nyelvtudás az oktatott nyelvből.

A képzés megkezdése előtt képzésre jelentkező szintfelmérő teszten vesz részt.

Bővebb információ érhető el a képzésekről a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal oldalán, központi elérhetőségeinken, valamint Molnár István felnőttoktatási csoportvezetőnél (telefon: +36 (30) 552-2707, molnarpityu86@gmail.com)

A jelentkezni személyesen az iskola titkárságán lehet vagy a jelentkezési lap letöltésével és a szakkepzes.oroszlany@gmail.com címre való megküldésével.

On-line jelentkezés az alábbi linken lehetséges: JELENTKEZÉSI LAP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

*