Konferencia a minőségbiztosításról

2017.05.03-án a Trigo és iskolánk szervezésében konferenciát rendeztek, amely az autóiparhoz kapcsolódó minőségbiztosítási kérdésekkel foglalkozott. A konferencián a Trigo képviselői bemutatták a vállalatot, majd a hétköznapi életből vett példákon keresztül mutatták milyen egy minőségbiztosítási technikus mindennapja.A megjelenteket Grúber György, iskolánk igazgatója köszöntötte, aki bemutatta a Trigo képviselőit és elmondta, hogy intézményünknek fontos, hogy naprakész információkat adjunk át a tanulóinknak. Ezzel az előadással ezt a folyamatot segítjük elő, így a jelen lévő hallgatók értékes, gyakorlati tapasztalatokkal vághatnak neki az álláskeresésnek- mondta az igazgató.

Ezután Szabó Zoltán az autóipari minőségbiztosítás hátteréről és egy minőségbiztosítási technikus mindennapjairól beszélt. Az előadásban konkrét gyakorlati példákat és érdekességeket is bemutatott.

Végezetül Bíró Eszter mutatta be a vállalat életpálya lehetőségeit és beszélt arról, hogy álláskeresés szempontjából is érdekes lehet a Trigo  a végzett hallhatóknak.

A konferencián iskolánk és a tatabányai Műszaki Szakgimnázium tanulói vettek részt, akik gazdag gyakorlati ismeretekkel gazdagodtak.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

*