Adománygyűjtés

nursing-patrol2Iskolánk szociális gondozó és ápoló szakos tanulói az oroszlányi Önkormányzati Szociális Szolgálatnál teljesítik a képzéshez kapcsolódó szakmai gyakorlatot. A gyakorlati napokon az idős-gondozás minden apró részletét meg tudják figyelni a tanulók, és ahogy a gondozott-gondozó kapcsolatokban szokás, komoly kötelékek alakulnak ki. Iskolánk diákjai kezdeményeztek idén egy gyűjtést, ahol az idősek számára a mindennapjukat megkönnyítő eszközöket adunk át, szebbé téve ezzel az ünnepet mindannyiunk számára. Intézményünk vezetése felkarolta a kezdeményezést. Nem csak iskolánk diákjaitól várunk adományokat, bárki csatlakozhat kezdeményezésünkhöz.
2016.december 14-ig nyitvatartási időben bármikor elhozhatja felajánlását, amit december 15-én fogjuk átadni az otthon dolgozóinak, akik személyre szabottan fogják elkészíteni a december 20-i ünnepségre a csomagokat a felajánlásokból összegyűlt tárgyakból.

Köszönjük, ha Ön is segít: legyen közös az ünnep!

„Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.”
Sütő András

Bővebb információ az akcióval kapcsolatban a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken kérhető vagy személyesen Molnár Istvánnál!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

*