Megismertek minket közelebbről

2016. november 24-én csütörtökön tartotta intézményünk a nyílt napját. Iskolánk bemutatása mellett a mintegy hatvan résztvevő megismerhette meghirdetett szakmáink gyakorlati oldalát, valamint ki is próbálhatta magát egy-egy szituációban. Képes beszámolónkat a Bővebben gombra kattintva láthatod!nyiltnap02Elsőként Grúber György igazgató úr köszöntötte az Oroszlányból, Bokodról, Pusztavámról és Tatabányáról érkező érdeklődőket. Rövid iskolatörténeti bemutató után Molnár István, az intézmény gyakorlatioktatás-vezetője tartott előadást a következő tanévre meghirdetett szakokról, az ösztöndíj lehetőségekről és arról, hogy miért érdemes nálunk tanulni!

nyiltnap04

Ezután az érdeklődők az anyagvizsgáló és mérőlabort tekinthették meg, ahol Gruber Györgyné a szakítóvizsgálatot mutatta be.

nyiltnap03

A geometriai mérések és anyagvizsgálatok után Schöffer Ádám tanár úr a pneumatika világába vezette be az érdeklődőket.

nyiltnap05

A szociális gondozó szak után érdeklődők Nyírőné Szabó Éva tanárnővel és a 2/10b lánytanulóval ismerhették meg egy gondozó mindennapi feladatait. Király Krisztina tanulónk pedig élethű műsebeket készített, amit el tudtak látni  az érdeklődők.

nyiltnap06

A hegesztő műhelyben két eljárással és a szakma eszközeivel ismerkedhettek meg a tanulók. A bátrabbak ki is próbálhatták milyen hegeszteni Takács Ferenc tanár úr segítségével!

nyiltnap01

Végezetül a forgácsoló műhelybe mentek az érdeklődők, ahol az esztergálás, marás, köszörülés, vésés gépeivel és eszközeivel ismerkedhettek meg. A bátrabbak saját bevásárló kocsiérmét esztergálhattak maguknak Mészáros Géza tanár úr segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ellenőrzés *

*